Нина Добрев все още се възстановява след операцията на крака си. Припомняме, че актрисата претърпя катастрофа, което наложи спешно да влезе в болница. И макар това да се случи в началото на юни, тя все още не може да се придвижва сама. 

В края на май тя претърпя тежък инцидент с байк. Левият й крак бе с шина, а над 2 милиона души реагираха на снимката й в Инстаграм. Актьорът Александър Сано също коментира кадъра - „Ще се оправиш! Пращаме ти любов от родината“.

Операцията е била успешна, но актрисата продължава да се придвижва с патерици, за да не натоварва крака си. В началото тя носеше и дълга шина.

Впоследствие я замени с подложка само за коляното си. Актрисата от "Дневниците на вампира" призна, че посещението на премиерата на филма REUNION  е било първото й излизане от месеци. То обаче не остана и без последствия. 

"След това бях безкрайно изтощена и коляното ми беше супер подуто. Но да гледам филма с публика на живо и да чуя смеха на публиката си заслужаваше!"

Снимка: https://www.instagram.com/nina/

Въпреки тежката контузия, Нина Добрев показа, че класата и елегантността са просто част от същността й. Шините по никакъв начин не й попречиха да изглежда великолепно на събитието. Тя комбинира елегантни тоалети в черно с любими аксесоари. А най-хубавият отново бе усmиката й.