Моделът Ирина Шейк сподели нова снимка в Инстаграм и това, което привлече най-много внимание е, че на нея виждаме частично и дъщеря ѝ Леа.

Въпреки че виждаме съвсем малко от момиченцето, това е голяма стъпка за Ирина, която от раждането на дъщеря си преди близо четири години се опитва да я държи настрана от медийното внимание. Въпреки това малкото момиченце не успя да остане скрито от очите на почитателите ѝ, тъй като папараците се погрижиха да имаме много добра представа за детето:

Друго нещо, което представлява интерес за феновете е, че от описанието става ясно, че снимката е направена от бащата на Леа – актьорът Брадли Купър. Това потвърждава думите на Ирина, че макар с бившия ѝ да са разделени, продължават да поддържат много добри отношения и любовта към дъщеря им ги свързва.

През 2019 г. Ирина Шейк каза, че не разбира как родителството може да се раздели на части: „Когато съм с дъщеря ми, аз съм 100% нейна майка и когато е с баща си, той ѝ е 100% баща.“

Брадли Купър също е говорил за отношенията си с дъщеря си и дори сподели, че по време на пандемията е „направил“ училище с един ученик и един учител.