Актрисата Хилари Дъф, звезда от новия сериал „Как се запознах с баща ти“, сподели снимки от голата фотосесия, в която е участвала за списание “Women's Health”. Хилари призна, че се е притеснявала, но това, което е успяло да я накара да се чувства по-удобно, е бил фактът, че всички в екипа са били жени.

„Това беше плашещо – знаех, че ще ме ужаси и бях права“, написа тя в Инстаграм. „Но “Women's Health” направиха най-добрата изцяло женска фотосесия и всъщност си прекарах много добре.“

Преди малко повече от една година Хилари Дъф роди третото си дете. Изглежда фотосесията е било желано разнообразие в живота ѝ като майка.

„Почувствах се силна и красива и много се смях, докато снимахме някои от тези пози без широките дрехи за майки, които по принцип нося“, написа още тя. „Обичам тези снимки… чувствам се едновременно напълно уязвима и много силна.“

В края на текста си Хилари Дъф сподели, че съпругът ѝ Матю Кома изгаря от нетърпение да се шегува с фотосесията ѝ, така че скоро може да очакваме да видим какво ще измисли. Двамата са семейство от 2019 г.