Моделът Емили Ратайковски за пореден път трябваше да опровергава слухове, че си е слагала ботокс, за да уголеми устните си. Това стана след като на някои нейни последователи в Инстаграм им се стори, че лицето ѝ се е променило и я посъветваха да спре с инжекциите.

Миналата седмица моделът написа в Инстаграм история: „За всички, които ми казват да спра с инжекциите в устните: Никога не съм си слагала такава (не съдя хората, които го правят – изглеждате чудесно!). Дори не може да си слагаш такива инжекции, когато си бременна.

През октомври миналата година Емили разкри, че е бременна. Тя ще роди дете от съпруга си Себастиан Беър-Маклърд, за когото се омъжи през февруари 2018 г. Ратайковски привлече вниманието на всички като заяви, че няма да знае какъв е полът на детето ѝ, докато то не стане на 18 години и не реши само.

Именно на бременността тя отдава увеличаването на устните си:

Количеството кръв в тялото на жената се увеличава с 50%“, обясни тя. „По тази причина лицата и устните на дамите могат да подпухнат докато са бременни.

Емили и преди е трябвало да обяснява, че не е променяла лицето си по никакъв начин. Преди време дори публикува своя снимка от 6-и клас, на която се вижда, че още тогава е имала същите устни: