Ема Уотсън се е разделила с приятеля си Брандън Грийн - син на британския магнат и милиардер сър Филип Грийн, след 18-месечна връзка, съобщи "Дейли мейл", позовавайки се на вътрешен източник.

Както уточнява източникът, раздялата е станала малко след Коледа, въпреки че отношенията на двойката са били "много сериозни". За аферата се разбра през лятото на 2022 г., когато Ема и Брандън бяха забелязани заедно в Италия на съвместна почивка. Те се сближили въз основа на еднаквото отношение към екологията и инициативи за защита на околната среда.

Наскоро Ема Уотсън разкри, че е преосмислила приоритетите си. Както предполагат журналистите от "Дейли Мейл", раздялата на двойката може да се дължи също толкова на промените в живота на актрисата.

"Бях много тъжна и ядосана за много неща. Научих повече за любовта и за това какво е да си жена", написа по-рано Ема в социалните мрежи.

Преди това актрисата се срещаше с Уилям "Мак" Найт, с когото скъса през 2017 г. след двугодишна афера, след това се срещаше с актьора Корд Овърстрийт в продължение на шест месеца, като се разделиха през лятото на 2018 г.

Актрисата беше заподозряна и във връзка с Брендън Уолъс - съосновател на фонд за рисков капитал, за когото се носят слухове, че отново се среща с Тейлър Суифт.

Снимка: Getty Images

През 2019 г. Уотсън започна да се среща с Брендън Ириба - главен изпълнителен директор на технологичната компания "Oculus", а по-късно имаше връзка с бизнесмена Лео Робинтън, с когото скъса две години по-късно.

Брандън Грийн е имал няколко скандални, но кратки афери с модели, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Ема Уотсън в следващото видео: