Няма други двама актьори от филмите за „Хари Потър“, които да са предизвиквали повече замечтани въздишки, отколкото Ема Уотсън и Том Фелтън. Всички млади почитателки на Том и Ема очакваха двамата да се съберат в реалния живот (макар и това никога да не стана на екрана), но останаха разочаровани. Сега обаче надеждите се възраждат, след като Том Фелтън качи в Инстаграм снимка, на която седи много близо до Ема и я учи да свири на китара. Двамата са по пижами!

От малкото информация, която споделят в социалните мрежи, можем да разберем, че двамата са в ЮАР, където Том снима втория сезон на оригиналния фантастичен сериал на YouTube „Произход“.

Това е поредната от серия снимки, които показват, че Том и Ема са заедно. Двамата споделиха снимки на плажа и видео, в което заедно карат скейтборд.

Преди време Ема призна, че в началото е била влюбена в Том Фелтън. През годините докато се снимаше филмът, много хора подозираха, че Том и Ема имат тайна връзка, може би защото се надяваха техните персонажи Хърмаяни и Драко да се съберат, но това никога не беше потвърдено.

Романтичният живот на Том Фелтън и Ема Уотсън е мистерия през последните няколко години. През 2018 г. беше съобщено, че Ема може би излиза с бизнесмена Брендън Уолъс, двамата са били забелязани да се целуват. Тази история обаче остана без продължение.

За любовния живот на Том Фелтън не се знае нищо след 2016 г., когато приключи доста сериозната му връзка с Джейд Гордън. Двамата бяха заедно през последните му години във филмите за Хари Потър и младата жена дори изпълни ролята на съпругата на Драко в последната сцена на филма.

Снимка: Getty Images

Ако Ема Уотсън и Том Фелтън се съберат, това няма да са първите млади актьори от „Хари Потър“, които стават двойка. Известно време Бони Райт, която играе Джини Уизли във всички филми за Хари Потър и Джейми Кембъл Бауър, който изигра ролята на младия Гринделвалд в „Хари Потър и даровете на смъртта“ и във „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ излизаха заедно и дори се сгодиха, но през 2012 г. отмениха сватбата.