Дуейн Джонсън, известен повече като скалата, доказа, че е един от най-силните мъже в Холивуд, като изкърти собствената си порта в изблик на ярост. Актьорът сподели снимките на разрушението в Инстаграм:

Скалата е тръгнал на работа, но е имало прекъсване на тока и вратата не се е отваряла. За такива ситуации е предвидена хидравлична система, която е трябвало да отвори вратата, но тя също не е работела. Изнервеният Джонсън се е обадил на техниците, но когато е и научил, че ще им отнеме поне 45 минути, за да дойдат, е взел нещата в свои ръце.

Снимка: Getty Images

От снимките се вижда, че актьорът буквално е изкривил металната врата в опитите си да я отвори. След като е изкъртил вратата от стената, я е хвърлил на тревата и е отпътувал за работа, вероятно да се снима в предстоящия филм на Marvel „Черният Адам“.

„Това не е от моментите, с които се гордея“, написа Скалата в Инстаграм.

По-късно актьорът се е сетил, че можеше просто да прескочи оградата и да си повика такси, но както призна самият той „това не е толкова забавно“.

Скалата сподели и видео, в което се виждат пораженията и още едно, на което се вижда как техниците подменят разрушената врата.

„Благодаря на техниците, които се мобилизираха много бързо сутринта и дойдоха да оправят разрушенията. Благодаря ви, господа! Това беше един от онези дни, в които просто не съм в настроение. На всички ни се е случвало.“

Снимка: Getty Images

Със сигурност компанията, която подържа имота на Скалата, ще е доста по-старателна при техническите проверки следващия път.