От петък в каталога на VOYO може да намерите нов документален филм, който ще ви направи част от най-обсъжданото звездно събитие тази година – процеса между Джони Деп и Амбър Хърд. Трябва да сте живели на пиратски кораб, за да не сте чули нищо за делото, което се проточи 6 седмици, беше излъчвано на живо и прикова към екраните повече зрители, отколкото най-новите филми на Джони и Амбър взети заедно. Сега обаче може да проследите пътя на една история, започнала като в романтичен филм и завършила като тежка съдебна драма.

Филмът „Джони и Амбър: От любов до омраза“ се опитва да сглоби отделните доказателства – записи, документи и разкази, за да видим цялата картина на случилото се между двамата актьори. Само така можем да опитаме да разберем пътя, който те са извървели от голямата любов до съкрушителната омраза.

Истинска любов: Амбър и Джони са си прекарвали страхотно заедно

Чиято и версия да приемем, няма съмнение, че в началото на връзката им двамата са имали страхотни моменти заедно. Пътувания, прекрасни интимни мигове и... алкохол. И двамата не крият, че са пиели много, което в известна степен е забавно, защото се запознават докато работят по филма „Дневникът на едно пиянде“.

Снимка: Getty Images

Всъщност Джони Деп прави много романтична изненада, вдъхновена именно от филма, който пресича пътищата им. Актьорът изненада любимата си, като й построи бар, реплика на този от филма, в своята къща на Бахамите.

Истинска омраза: Съдеха се за милиони

Няколко години по-късно същите двама души се опитваха да си причинят колкото се може по-голяма финансова вреда. Като се започне от споразумението им, при което Амбър Хърд получи 7 милиона (обеща да ги дари, но дари съвсем малка част).

Снимка: Getty Images

По време на процеса тази година всеки съдеше другия – Джони Деп поиска от Амбър 50 млн. долара, а тя от него 100 млн. В крайна сметка съдебните заседатели решиха, че Амбър трябва да даде на Джони малко над 8 млн. долара, а той на нея 2 млн. долара.

Истинска любов: Между тях имаше неподправено привличане

Във филма „Джони и Амбър: От любов до омраза“ ще чуете как говорят двамата един за друг. Възхищението и комплиментите им са абсолютно искрени и неподправени.

Снимка: Getty Images

Доказателство за силната им любов е и фактът, че изобщо се женят. Джони Деп има само един брак преди това – младежко увлечение, когато е 20-годишен. Бракът му приключва за около две години. След това актьорът има дълга връзка с певицата Ванеса Паради, от която му се раждат две деца. Въпреки това двамата никога не стават семейство официално. Чак когато среща Амбър, Джони Деп решава да стъпи отново в брачен съюз.

Истинска омраза: Грозни думи и обиди

Покрай делото и представените доказателства, част от които са включени и във филма, чухме думи, много по-различни от тези в началото на връзката им.

Снимка: Getty Images

Бяха споделени текстови съобщения, в които Джони Деп заявява, че иска Амбър да е мъртва в багажника на кола. Тя пък от своя страна го е снимала в моменти, когато е много пиян или надрусан, за да показва на свои близки „с какво трябва да живея“. Все неща, които двама влюбени… или двама души изобщо, никога не трябва да си казват.

Истинска любов: Подкрепяли са кариерата един на друг

Дори след като загуби делото, Амбър Хърд определяше Джони като „фантастичен актьор“. Тя никога не е криела възхищението си от екранните му превъплъщения, които го направиха един от най-обичаните и скъпо платени актьори в Холивуд.

Снимка: Getty Images

От своя страна Джони Деп изглежда също е вярвал в таланта на Амбър, защото ходатайства тя да получи ролята в „Дневникът на едно пиянде“ – филмът, който изстрелва кариерата ѝ нагоре. После пък ѝ е помогнал до известна степен да получи ролята в „Аквамен“, която засега е най-успешната в кариерата ѝ.

Истинска омраза: Разрушиха кариерите си взаимно

На финала обаче никой не помагаше на другия. Заради обвиненията на Амбър, Джони Деп загуби ролята в „Карибски пирати“ – най-успешната поредица с негово участие. А след първоначалния му неуспех да изчисти името си в съда, загуби и ролята във „Фантастични животни“.

Снимка: Getty Images

Амбър също не се измъкна невредима. Заради кампанията, подета от феновете на Джони Деп, тя се превърна в една от най-мразените личности в социалните мрежи. Беше създадена петиция, подписана от милиони, която настоява Амбър да бъде махната от поредицата за Аквамен и в крайна сметка ролята ѝ беше съкратена на около 10 минути.

Как се стигна до това положение? Какво се обърка в брака между Джони Деп и Амбър Хърд? Това ще разберете, ако гледате филма „Джони и Амбър: От любов до омраза“ в каталога на VOYO.

Може да го гледате още днес, защото платформата предлага 7 дни безплатен тестов период за новите потребители.