Взаимоотношенията между Амбър Хърд и Джони Деп са едно от най-обърканите неща на света. Семейната им терапевтка разкри, че двамата много са се обичали, но са се наранявали взаимно. След 6 седмици мъчителен съдебен процес, бихте очаквали двамата да се мразят, но това не е така. Или поне Амбър Хърд все още има чувства към бившия си съпруг.

„Обичам го“, каза тя в интервю с журналистката Савана Гътри, което ще бъде излъчено в петък. „Обичах го с цялото си сърце и опитах да запазя разбитата ни връзка, но не успях.“

Амбър Хърд и Джони Деп имаха връзка от 2012 г. Двамата сключиха брак през 2015 г. и на следващата година се разделиха след шумен скандал, ограничителна заповед и споразумение за 7 млн. долара, които Джони Деп плати на съпругата си.

Снимка: Getty Images

Година след като финализираха развода си през 2017 г., Амбър Хърд написа статия, в която се определя като жертва на домашно насилие. Въпреки че името на Джони Деп не се споменаваше никъде, актьорът обвини съпругата си в клевета и заведе дело срещу нея, което спечели. В крайна сметка на Амбър Хърд ще ѝ се наложи не само да върне 7-те милиона на Джони Деп, но и да ми даде милион и 300 хил. долара допълнително.

По време на процеса Амбър Хърд се превърна в един от най-мразените хора в интернет, заради армията от почитатели на звездата от „Карибски пирати“. Актрисата беше подложена на унижение в социалните мрежи и ще ѝ е трудно да изчисти името си.

Снимка: Getty Images

„Нямам лоши чувства към него и не му желая злото“, казва тя в интервюто. „Знам, че това може да ви е трудно да го разберете или да ви е лесно, ако някога сте обичали. Ще ви е лесно.“

Журналистката Савана Гътри напомня, че именно в интервю с нея Джони Деп разкри, че е сгоден за Хърд. Тогава актьорът описа бъдещата си съпруга като „много умна и добра“ и заяви, че Амбър Хърд му влияе добре. Точно обратното на това, което каза няколко години по-късно в съда.

Снимка: Getty Images

Интервюто, което Амбър Хърд даде за Гътри е първото, след финала на процеса. Актрисата признава, че се притеснява да говори, за да не би нещо, което кажем, да бъде счетено за клевета от Джони Деп. Въпреки това тя обещава да покаже доказателства, които не са били допуснати в съда, но са можели да настроят общественото мнение в нейна полза.