По-малко от година след като се появи на червения килим с новата си приятелка Джинджър Гонзага, комедийният актьор Джим Кери вече не е с нея. За това съобщава списание „Us Weekly“, като се позовава на множество източници.

Двамата са се запознали по време на снимките на сериала „Умирам тук горе“, на който Кери е продуцент. След това участваха заедно в сериала „Смях през сълзи“, в който звездата от „Маската“ и „Ейс Вентура“ изпълнява ролята на много популярен актьор от детски сериал. В „Смях през сълзи“ Джим и Джинджър играят двойка – нейният персонаж Вивиан е умираща от рак млада жена, в която големият актьор се влюбва.

Снимка: Getty Images

Преди време Джим Кери, който е считан за един от най-великите комедийни актьори на всички времена, сподели пред Entertainment Tonight колко много се възхищава на 35-годишната си приятелка: „Голям съм късметлия. Тя не само е красива, но е и талантлива, невероятна и умна.

57-годишният Джим Кери има два брака зад гърба си – с актрисата Мелиса Уормър от 1987 г. до 1995 г. и след това с партньорката му от „От глупав по-глупав“ в продължение на година. Следващата му дълга връзка, с модела Джени Маккарти, продължи пет години, след което актьорът имаше кратка връзка с гримьорката Катриона Уайт. Младата жена се самоуби през 2015 г., като предозира с наркотици, а Джим Кери беше обвинен, че ѝ е дал веществата, отговорни за смъртта ѝ.

Снимка: Getty Images

В предсмъртното си писмо Катриона написа: „Джим, ти съсипа живота ми. И не само това, но не спираше да ме обиждаш отново и отново. Въпреки скандала, Джим Кери беше един от хората, които носиха ковчега на Катриона на погребението ѝ.