.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена ще заеме мястото на Джим Кери в продължението на „Маската“

LadyZone.bg | преди 14 седмици
Маската с Джим Кери
Снимка: imdb.com

След „Ловци на духове“ и „Бандата на Оушън“, още една класика ще получи продължение с по-голямо участие на жени. По повод 25-ата годишнина от излизането на култовия филм „Маската“, Майк Ричардсън, създателят на обичания образ, сподели пред Forbes плановете си да върне Маската на големия екран, но този път с жена в главната роля.

„Вече имам някого предвид, сподели той. Засега няма да казвам името ѝ, защото може би ще се наложи да я убеждаваме известно време, но ще разберете. Нямате представа какво се задава. Имам много идеи.“

Маската с Джим Кери
Снимка: imdb.com

В оригиналния филм от 1994 в ролята на загубеняка, който намира магическа маска, която го прави всемогъщ, е комикът Джим Кери. Филмът постигна международен успех и до днес е обичан от милиони, но не можа да се превърне в успешна поредица. Продължението „Синът на Маската“, което излезе през 2005 година, се провали с гръм и трясък – с бюджет 85 милиона долара, филмът успя да събере от прожекции в САЩ и по света само… 17 милиона. Това го поставя в класацията на големите холивудски провали и е считан за един от най-слабите филми, правени някога.

Маската с Джим Кери
Снимка: imdb.com

Майк Ричардсън се надява, че продължението ще даде достатъчно тласък на историята, за да се превърне в поредица. В последните години видяхме много екранизации по комикси, така че защо да няма място и за нова версия на „Маската“, този път с жена в главната роля?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?