Вътрешен човек от обкръжението на Джиджи Хадид разказа пред Page Six, че между супермодела и Леонардо ди Каприо наистина има привличане, но двамата засега са само приятели.

Изданието припомня, че наскоро Ди Каприо беше забелязан на среща с новата си приятелка - амбициозната 23-годишна актриса Виктория Ламас. Преди това медиите съобщиха за предполагаемия романс на Леонардо и Джиджи - звездите често са забелязвани заедно, но не коментират връзката си.

Снимка: Getty Images

Според вътрешен източник актьорът и моделът наистина се харесват, но в момента никой от тях не е готов за нещо сериозно, така че Хадид няма защо да се притеснява.

"Приоритетът на Джиджи е дъщеря ѝ", подчертава източникът пред изданието.

Той допълва, че натовареният график на Леонардо и честите му пътувания са един от факторите, допринесли за това връзката му с Джиджи да не се развие в нещо повече от приятелство.

Снимка: Getty Images

"Джиджи просто няма сили да се справи с Ди Каприо. Начинът му на живот е прекалено динамичен за нея", обяснява събеседникът пред изданието, вероятно имайки предвид не само работата, но и многобройните партита, които Леонардо обича да посещава, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Леонардо ди Каприо в следващото видео: