Джерард Бътлър и Пени Лейн са изглеждали напълно запленени един от друг, докато са били на разходка и са хапвали заедно в Лондон във вторник, пише Page Six.

54-годишният актьор от филма "300" и 29-годишният модел на Sports Illustrated са били забелязани да се разхождат из улиците и да флиртуват, преди да посетят заведение в британската столица.

Двамата са били заснети как пристигат поотделно с велосипеди, преди да ги паркират един до друг и да започнат да си говорят, след което да тръгнат на разходка пеша.

Снимка: Getty Images

Бътлър и Лейн са вървели рамо до рамо до ресторанта, като тя е постави ръката си през рамото му, докато се разхождат.

В един момент Лейн е спряла, поставила е двете си ръце върху раменете му и му е направила бърз масаж на гърба.

Снимка: Getty Images

Бътлър и Лейн не са спирали да се усмихват по време на разходката, но не са били забелязани да се държат за ръцете.

В крайна сметка двамата са стигнали до ресторант, където седяли един срещу друг и не спирали да се смеят на шегите, които си разказват, докато са си поръчват напитки и са вечеряли заедно.

Представителите на Бътлър и Лейн засега не са отговорили на запитването за коментар на Page Six.

Лейн е от британския окръг Чешър и работи като модел от 16-годишна възраст - според нейната биография в Sports Illustrated Swimsuit. Освен да работи като модел, Лейн обожава „екстремните спортове (като шофирането на състезателни автомобили) и плуване, а също така често може да бъде открита в кухнята, където приготвя различни специалитети“.

Тя често публикува снимки в социалните мрежи за кариерата си на модел и пътувания, които са свързани с професията й. От публикациите не става обаче ясно кога е била последната й връзка.

Снимка: Getty Images

Преди да срещне Лейн, Бътлър имаше деветгодишна връзка с интериорната дизайнерка и модел Морган Браун.

Снимка: Getty Images

За бившата двойка за пръв път се заговори през 2014 г., но те се разделиха през 2016 г. и 2020 г. Те бяха снимани да се срещат на плаж през октомври 2021 г., така че не е ясно кога точно са взели окончателното решение да се разделят.