Актьорът Джефри Дийн Морган е звезда в сериала „Живите мъртви“ вече близо 5 години. Той играе ролята на главния злодей в историята, който по-късно се променя и минава на страната на добрите. Актьорът изглежда е решил да доведе цялото си семейство на снимачната площадка, защото след съпругата му, сега и синът му получи роля в хитовата поредица.

11-годишният Аугустус ще се появи в последния 11 сезон на сериала като един от възкръсналите мъртъвци, които тероризират оцелелите. Бащата на момчето дори сподели снимка на гримираното дете:

„Трябва да кажа, че като баща ми е трудно да се сетя за друг случай, в който сум бил по-горд от този малък човек. Нямам търпение и вие да го видите в действие.“

Заради пандемията последният епизод на сериала беше забавен с няколко месеца, а снимките на последния сезон започнаха със закъснение, затова като компенсация създателите подариха на феновете 6 допълнителни епизода, които не са толкова важни за историята, но задълбочават образите в сериала.

Последният от тези епизоди беше посветен на Ниган (героят на Джефри Дийн Морган) и научихме предисторията му. В епизода видяхме съпругата на Ниган, чиято роля се изпълнява от реалната съпруга на актьора – актрисата Хилари Бъртън.

Снимка: Getty Images

Джефри Дийн Морган разкри, че синът му ще се появи в петия епизод на сезона. За да може да участва, момчето е било ваксинирано срещу COVID.

Джефри и Хилари имат още едно дете – момиченце на 3 години.