В интервю за списание „GQ“ певецът Джъстин Бийбър сподели повече за времето, когато е бил зависим от наркотиците. Той разказа, че в един етап от живота си е бил толкова зле, че се е налагало охранителите му да влизат в стаята му през нощта, за да проверяват дали е все още жив.

„Имах усещане, че се нуждая от нещо повече“, разказа той. „Бях постигнал голям успех, но все още имах неразрешени проблеми и това ми причиняваше болка. Очаквах, че успехът ми ще оправи всичко. Наркотиците ми помагаха да притъпя болката и да продължа напред.“

Снимка: Getty Images

Първият албум на Джъстин Бийбър излезе когато певецът беше само на 14 години и много бързо се превърна в хит, а изпълнителят се сдоби с тълпи от почитатели. Само за 6 години Джъстин успя да настрои толкова много хора срещу себе си, че през 2015 г. 250 000 души подписаха петиция до президента на САЩ да екстрадира канадския певец в родината му.

Снимка: Getty Images

Джъстин е започнал да взема наркотици когато е бил на 19 години: „Станах заядлив, не уважавах жените и се гневях. Отдалечих се от всички, които ме обичаха и се криех зад маската на човека, в който се бях превърнал. Струваше ми се, че никога няма да мога да се променя“, така се описа тай в Инстаграм през 2019 г.

За щастие Бийбър намира начин да промени живота си. Най-голяма роля за това има съпругата му Хейли, както разкри самият той пред „GQ“. Нещата не са се случили мигновено и първата година от брака им е била доста трудна.

Снимка: Getty Images

„Липсваше ни доверие“, разказа той. „Имаше толкова много неща, които не исках да ѝ казвам, защото са плашещи. Не искаш да плашиш човека до себе си, като признаваш, че си изплашен.“

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха през 2018 г., а след това повториха церемонията през 2019 г. Отношенията му с племенницата Алек Болдуин промениха живота му и Джъстин се обърна към религията за помощ.

Снимка: Instagram

„Стигнах до един етап от живота си, в който просто се обърнах към Бог и го помолих да ми помогне, защото съм сам и всяко решение, което съм взимал, е било заради собственото ми его.“

През 2020 г. Джъстин Бийбър пусна петия си студиен албум – след 5 години пауза, а през март 2021 г. пусна и шестия.