Носителят на "Грами" Джъстин Бийбър представи петия си студиен албум "Changes" (Промени), определян като футуристичен аренби/поп с трап-соул елементи и нови вокални композиции.

Снимка: Анимато Мюзик/Вирджиния Рекърдс

В синхрон с премиерата на документалната поредица “Justin Bieber: Seasons” в YouTube, Джъстин Бийбър отново се качи на вълната на популярността и започна да доминира в чартовете.

Той се записа в световната радио история на всички времена, когато новият му сингъл "Yummy" регистрира най-голям брой включвания на трак на артист в плейлисти в дебютната си седмица. Към днешна дата сингълът е стриймван над 300 млн. пъти в световен мащаб.

В годините на кариерата си, Джъстин Бийбър е постигнал над 50 млрд. стрийма на песните си и над 60 млн. продадени копия от албумите си глобално.

"Purpose", удостоеният с "Грами" албум на Бийбър от 2015 г., е продаден в над 21 млн. копия в цял свят.

Турнето "Purpose Tour" регистрира 64 разпродадени дати в САЩ и 52 дати в други страни и вълнува феновете с динамичните, спиращи дъха лайв изпълнения на Бийбър.

Снимка: Анимато Мюзик/Вирджиния Рекърдс

Малко преди премиерата на "Changes" представи и съвместното си парче с рапъра Quavo - “Intentions”, което е придружено от оригинално видео със социално послание, като видеото излезе в две версии – дълга и кратка.

Междувременно, в живота на Джъстин Бийбър настъпи още една промяна - певецът най-сетне обръсна мустака си, като се похвали с това в Инстаграм.