Поредица от снимки накара почитателите на Кейт Бекинсейл и звездата от „Игра на тронове“ Джейсън Момоа да се да се развълнуват. На снимките се вижда, че Джейсън Момоа дава сакото си на красивата актриса. Двамата изглеждат в твърде интимна близост.

Джейсън Момоа наскоро се раздели със съпругата си, така че е свободен за нова любов. А на един от най-сексапилните мъже в Холивуд определено му отива една от най-красивите актриси.

Действително Кейт е с цели 6 години по-възрастна от актьора, изпълнил ролята на Аквамен, но пак е по-млада от досегашната му съпруга, актрисата Лиза Боне.

Снимка: Getty Images

За съжаление на всички, които се надявах между двамата да е пламнала любов, Джейсън разкри, че няма романтични чувства между него и актрисата от „Подземен свят“.

„Откачено е, всички ме питат дали излизаме“, сподели той за сайта „Extra“. „Не, не. Това беше кавалерство – на жената ѝ беше студено. Тя беше много мила и исках да се покажа като кавалер. Сега вече няма да си давам сакото на никого.“

Снимка: Getty Images

Лиза Боне също стана обект на спекулации, след като беше забелязана с пръстен, който много наподобява годежен. Все още не е известна конкретната причина за раздялата ѝ с Момоа, затова някои хора заподозряха, че има друг мъж в живота ѝ.