Звездата от „Подземен свят“ Кейт Бекинсейл е горда с дъщеря си и сподели това в социалните мрежи. 23-годишната Лили Мо Шийн в момента гради собствената си актьорска кариера и тази седмица се състоя премиерата на най-новия ѝ филм, в който си партнира с Никълъс Кейдж и Педро Паскал.

„Толкова съм горда с теб! Красивата ми и умна дъщеря дъщеря е в този ФАНТАСТИЧЕН, енергичен и забавен филм. Тя играе дъщерята на Никълъс Кейдж, а Никълъс Кейдж играе Никълъс Кейдж. Филмът е забавен и невероятен и всички са чудесни, но очевидно тя ми е любимата. Толкова съм развълнувана да те видя да летиш, малко птиче.“

Снимка: Getty Images

Лили Мо Шийн, която е дъщеря на Кейт и на актьора Майкъл Шийн, участва във филма „The Unbearable Weight of Massive Talent“ (Непоносимата тежест на огромния талант), който разказва за закъсал за пари актьор на име Никълъс Кейдж (чиято роля се изпълнява от Кейдж).

Никълъс Кейдж действително е известен с това, че харчи много пари и често приема роли в глупави филми, за да покрие разходите си. Приликите с реалността обаче свършват дотук. Лили Шийн играе дъщерята на актьора, но реалният Никълъс Кейдж има само двама синове и в момента очаква трето дете.

Снимка: Getty Images

Лили започва актьорската си кариера във филма „Подземен свят: Еволюция“ от 2006 г., в който играе персонажа на майка си, но като дете. Тя има малка роля в комедията „Щрак“ от същата година, а през 2009 г. се снима във „Всичко ни е наред“, в който отново играе по-младата версия на персонажа на майка си.

Снимка: Getty Images

Младата жена все още няма главни роли в биографията си, но определено можем да кажем, е върви по пътя на майка си. Кейт Бекинсейл също от съвсем малка е мечтала да стане актриса и получава първата си роля във филм преди да е навършила 20 години. Днес е една от най-популярните жени в британското кино. С любопитство ще следим и кариерата на Лили Мо Шийн, за да видим докъде ще стигне.