54-годишната Лиза Боне е била заснета да носи бижу, приличащо на годежен пръстен на лявата си ръка. Това се случва два месеца след като тя и съпругът ѝ Джейсън Момоа обявиха, че се разделят след петгодишен брак, пише "Пийпъл".

Според някои предположения двамата може пак да са се събрали и това да е диамантеният пръстен от Джейсън.

Кадърът е направен до сергия за дрехи, които Лиза разглеждала, облечена в характерния си бохемско-шикозен стил. Тя носи бижуто на безименния пръст на лявата си ръка. 

При раздялата си семейството излезе с обръщение към феновете, че така както всичко се променя в света, се променят и техните отношения. 

"Споделяме това не защото смятаме, че е достойно за новина, а за да можем, докато продължаваме живота си, да го правим с достойнство и честност. Любовта между нас продължава, развивайки се по начина, по който иска да бъде опозната и изживяна. Ние се освобождаваме един друг, за да бъдем такива, каквито се учим да ставаме..." - заявиха те. 

Според изданието една от причините за раздялата им е, че Момоа е бил изцяло отдаден на работата си, докато Лиза е била по-привързана към дома. Различните гледни точки са станали и причина за разногласия помежду им.

И двамата обаче изключително много държат на децата си и продължават да полагат много грижи и любов за отглеждането им.