Почитателите на рок групата Blink-182 бяха потресени да научат, че вокалистът Марк Хопъс е болен и то много сериозно. Хопъс разкри в социалните мрежи, че има лимфома в четвърти стадии и му предстоят изследвания, които ще покажат има ли шанс да оцелее. Тази седмица той посочи, че резултатите са обнадеждаващи.

„Изследванията показват, че химиотерапията работи!“, написа той в социалните мрежи. „Все още имам месеци лечение пред себе си, но това е най-добрата възможна новина. Благодарен съм, объркан и освен това ми е лошо от химиотерапията миналата седмица. Но отровата, която докторите наливат в мен и добрите мисли и пожелания на хората около мен, разрушават рака.“

У дома Марк също си прави символична терапия. Музикантът си има градина с кактуси, които имат различни мутации, за да му напомнят за борбата, през която преминава собственото му тяло.

Марк Хопъс е вокалист на групата Blink-182, която прави музика от 1992 г. до 2005 г. След няколко годишно отсъствие групата се връща на музикалната сцена през 2009 г. и продължават да свирят и до днес.