Футболната легенда Дейвид Бекъм разкри защо преди 25 години се е оженил за вокалистката на „Спайс гърлс“ Виктория Бекъм и заради какво се възхищава на съпругата си, пише "Хелоу".

Виктория и Дейвид се ожениха на пищна церемония в Ирландия на 4 юли 1999 г. Първоначално певицата и бъдеща модна дизайнерка привлякла известния спортист със своята красота и привлекателност.

„Наистина просто се влюбих в нея. Наистина. Просто я харесах. Не знаех каква е тя като човек. Просто се влюбих в нея, не знаех за кого ще се оженя или с кого щях да бъда до края на живота си", признава той.

С напредването на възрастта и развитието на връзката им футболистът споделя, че бил все по-запленен от силата на съпругата си, нейната упорита работа и това каква майка е станала за децата им. И първоначалното привличане прераснало в дълбока и продължителна любов.

„Не осъзнавах каква силна жена е тя и това ме привлече най-много в нея", споделя той.

„Обичам, че тя се грижи за мен през повечето време - и знаете ли, създадохме този живот с четири невероятни деца, които са най-важното нещо в живота ни. Затова избрах Виктория - заради начина, по който се справя със семейството“, казва още футболистът.

Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм подчертава неразделната роля на съпругата в тяхното семейство.

"Харесвам силни жени и ми харесва, че тя работи упорито. Харесва ми, че тя е страхотна майка", признава той.

Самият футболисте разкривал в миналото, че за пръв път се е впечатлил от Виктория, докато гледал клипа "Say You'll Be There" на „Спайс гърлс“ и уверено е заявил на съквартирантата си: „Ще се оженя за тази с късата черна рокля“.