Даяна Ханджиева, позната на зрителите на bTV от сериала „Скъпи наследници“ и участието си в шестия сезон на "Фермата", вече е майка! Бебето е момче и е получило името Антони, което означава „безценен, неоценим“.

Малкият герой е проплакал на 6 декември в 2:42 ч. и е със завидни мерки от 3800 г и 53 см.

30-годишната актриса и майка показа мили кадри на бебето, както и първите мигове с него и таткото.

Даяна сподели и за раждането, което започнало като по филмите с „Изтекоха ми водите, бързо към болницата!” и завършило с проплакването на едно малко чудо“.

„Мога вече гордо да се нарека Мама Дая“, написа Ханджиева в социалните мрежи, като не пропусна да благодари на целия персонал на болницата, както и на мъжа до себе си – баскетболиста Кристиян Ставрев.

„Благодаря и на моя мъж, че беше плътно до мен през цялото време и не припадна! Обичам те, вече сме родители, представяш ли си?“

Малкият Антони е избрал специална дата за появата си на бял свят – 6 декември – на 6-о число е родена Даяна, а декември е рожденият месец на таткото Кристиян.

За бременността си актрисата научава случайно.

„Искра Донова ме покани да се включа в кампанията „Твоите яйцеклетки са твоето утре”. Отидох на преглед за яйчниковия резерв и доктор Владимиров ме изненада с „Май сте бременна, трябва да направим тест“. Оказа се, че бебето вече се пече в печката“, сподели преди време пред Ladyzone.bg щастливата бъдеща майка.

Какво сподели Даяна в "Търси се" за своето бебе - вижте:

С бащата на Антони – Кристиян Ставрев, тя се запознава случайно на своя 24-ти рожден ден.
„Празнувах край един басейн. Той ме видя, че танцувам и дойде при мен с танцова стъпка. Оказа се, че същата вечер приятелите му го изпращат за САЩ, където ще учи. Една година си писахме, а когато си дойде за лятната ваканция, нещата се развиха. Връзката от разстояние е изпитание, особено за млади хора, но устояхме“ – признава Даяна.Пожелаваме щастливи мигове на Даяна, Кристиян и новото попълнение в семейството – Антони!