Кейт Мидълтън може да бъде ваш кралски приятел по писмо. Ако искате да я подкрепите в борбата й с рака, може да й пишете - защо пък не?! 

Ето каква интересна история се е случила с един от нейните последователи, пише People. X AllexmarieHoll1 споделя кратка бележка, която според него е получил, след като е изпратил картичка на принцеса Кейт. 

Снимка: Getty Images

Отговорът гласял:

"Благодаря за милите пожелания за добро здраве на Нейно кралско височество принцесата на Уелс. Вашият внимателен жест е много ценен".

Припомняме, че принцесата претърпя коремна операция, а малко след това във видео послание съобщи, че се бори с онкологично заболяване.


Много кралски фенове изпращат писма на членовете на семейството за специални поводи като рождени дни, празници, годишнини от сватби и големи събития като миналогодишната коронация. Един интересен случай съобщава, че екипът на принц Уилям и принцеса Кейт дори е отговорил на младо момиче, което поканило принц Джордж на рождения си ден!

AllexmarieHoll1 споделил, че е изпратилил последната си кореспонденция до принцеса Кейт на следния адрес.

А именно:

"HRH The Princess of Wales
Clarence House
London SW1A 1BA United Kingdom."

Снимка: Getty Images

Въпреки че принцеса Кейт, принц Уилям и трите им деца живеят предимно в Уиндзор, тяхната лондонска база е дворецът Кенсингтън.

Според други източници писмо до кейт Мидълтън може да бъде изпратено и на адерс:

"Дворецът Кенсингтън
Лондон W8 4PU."

При всички положения подкрепа и добра дума в тежък момент би могло да бъде единствено и само проява на човещина и емпатия.