Принц Уилям, принц Хари, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се събраха неочаквано пред замъка Уиндзор след смъртта на кралица Елизабет II. Четиримата за първи път се появяват толкова близо един до друг, откакто Хари и Меган напуснаха Великобритания. Напрежението помежду им можеше да се забележи и с просто око. 

Това е първият път, когато братята се появяват заедно на публично място след погребението на принц Филип, през април 2021 година.

Снимка: Getty Images

МЕГАН НЕ Е ДОБРЕ ДОШЛА

Когато стана ясно, че здравето на кралица Елизабет II се е влошило, беше съобщено, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще я посетят, заедно с цялото кралско семейство. В последния момент обаче се оказа, че Хари е пътувал сам, а Меган е останала на американския континент. Източник на вестник „Сън“ твърди, че това е станало по нареждане на принц Чарлз.

Според неназования източник е имало телефонно обаждане между баща и син, в което Чарлз, часове преди да стане крал Чарлз III, е заявил на сина си, че Меган Маркъл не е добре дошла на тъжното семейно събиране.

ЗАЕДНО, НО САМО ЗА МАЛКО

Двойките пристигнаха по едно и също време, но вървяха отделно един от друг. Уилям и Кейт разговаряха със събралите се от едната страна, а Хари и Меган - с хората от другата страна.

Уилям и Кейт вече имат и нови титли. Те са новите принц и принцеса на Уелс. Наследяват и титлите херцог и херцогинята на Съсекс. Те поздравиха опечалените от смъртта на Елизабет Втора, след което обърнаха внимание на множеството цветя, оставени от събралите се.

Снимка: Getty Images

ХАРИ - САМОТНИКЪТ

"След смъртта на баба си, Хари никога не е изглеждал толкова самотен", пише "Телеграф". Изданието коментира, че той е бил последният, който пристигнал в Балморал, и първият, който си тръгнал. 

Снимка: Getty Images



Сдобряването на принц Уилям и Хари било само заради траура, но в никакъв случай завинаги, твърди още изданието. За да се появят четиримата заедно на тези кадри, били водени 45-минутни преговори. 

Разгледайте всички снимки в Галерията. 

  • Момиченцето на химиотерапия, с което Кейт Мидълтън се срещна, е в ремисия. Сега тя има съвет към принцесата
  • Ето защо Блейк Лайвли иска прошка от Кейт Мидълтън (СНИМКИ + ВИДЕО)
  • Кейт и Уилям благодариха за подкрепата: Изключително трогнати сме
  • 10 изненадващи факта за Кейт Мидълтън, които може би не знаете (СНИМКИ)
  • Как реагира майката на Кейт Мидълтън на новината за болестта ѝ? (СНИМКИ)
  • Коя е Кейт Мидълтън - от обикновеното момиче до принцесата с диагноза рак (СНИМКИ)
  • Кейт Мидълтън с рак - всичко, което знаем за заболяването й (СНИМКИ + ВИДЕО)
  • Втора кралска снимка е била дигитално променена - този път с Елизабет Втора (СНИМКИ + ВИДЕО)
  • Конспирациите с Кейт Мидълтън продължават: братът на принцеса Даяна с нови разкрития
  • Как Сашо Кадиев се пошегува с обработената снимка на Кейт Мидълтън