Принц Уилям, принц Хари, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се събраха неочаквано пред замъка Уиндзор след смъртта на кралица Елизабет II. Четиримата за първи път се появяват толкова близо един до друг, откакто Хари и Меган напуснаха Великобритания. Напрежението помежду им можеше да се забележи и с просто око. 

Това е първият път, когато братята се появяват заедно на публично място след погребението на принц Филип, през април 2021 година.

Снимка: Getty Images

МЕГАН НЕ Е ДОБРЕ ДОШЛА

Когато стана ясно, че здравето на кралица Елизабет II се е влошило, беше съобщено, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще я посетят, заедно с цялото кралско семейство. В последния момент обаче се оказа, че Хари е пътувал сам, а Меган е останала на американския континент. Източник на вестник „Сън“ твърди, че това е станало по нареждане на принц Чарлз.

Според неназования източник е имало телефонно обаждане между баща и син, в което Чарлз, часове преди да стане крал Чарлз III, е заявил на сина си, че Меган Маркъл не е добре дошла на тъжното семейно събиране.

ЗАЕДНО, НО САМО ЗА МАЛКО

Двойките пристигнаха по едно и също време, но вървяха отделно един от друг. Уилям и Кейт разговаряха със събралите се от едната страна, а Хари и Меган - с хората от другата страна.

Уилям и Кейт вече имат и нови титли. Те са новите принц и принцеса на Уелс. Наследяват и титлите херцог и херцогинята на Съсекс. Те поздравиха опечалените от смъртта на Елизабет Втора, след което обърнаха внимание на множеството цветя, оставени от събралите се.

Снимка: Getty Images

ХАРИ - САМОТНИКЪТ

"След смъртта на баба си, Хари никога не е изглеждал толкова самотен", пише "Телеграф". Изданието коментира, че той е бил последният, който пристигнал в Балморал, и първият, който си тръгнал. 

Снимка: Getty ImagesСдобряването на принц Уилям и Хари било само заради траура, но в никакъв случай завинаги, твърди още изданието. За да се появят четиримата заедно на тези кадри, били водени 45-минутни преговори. 

Разгледайте всички снимки в Галерията. 

  • Чарлз III в работна среда – обърнете внимание на червената кутия!
  • Кейт Мидълтън ли ще наследи бижутата на кралица Елизабет II?
  • Първа снимка на надгробната плоча на Елизабет II, която отново е до своя съпруг Филип
  • Симеон Сакскобургготски, чичо на Елизабет II, я изпрати в последния й път (СНИМКИ)
  • Погребани думи: крал Чарлз III остави ръчно написана бележка върху ковчега на майка си
  • Най-важното: погребението на кралица Елизабет II в 60 снимки (ГАЛЕРИЯ)
  • Принцеса Шарлот не се сдържа и избухна в сълзи на погребението
  • 56-годишен мъж твърди, че е таен син на Чарлз и Камила
  • Българската царица Елеонора е погребана “като прост войник!” – прилики и разлики с Елизабет II
  • Малката принцеса Шарлот - детето, което умело прикри тъгата си