Бритни Спиърс шокира почитателите си с нова доза разкрития за сложните отношения със семейството си, след като влезе във виртуален конфликт с майка си Лин Спиърс. След като 67-годишната жена сподели съобщения, които е разменяла с Бритни, загрижена за здравето ѝ, Бритни избухна и обвини майка си в лицемерие.

Хей, мамо, а казваш ли на хората, че това е един от малкото случаи, в които ми отговори?“, написа певицата в Инстаграм.

 

 

Казваш ли им как криеше кафето всяка сутрин? И как всяка сутрин, когато се опитвах да намеря кафето, нямаше моя снимка, а само на Мади и Джейми Лин? Всяка сутрин слагах своя снимка до вас и всяка сутрин ти я махаше, преди да се събудя.“

В следващите редове от съобщението си Бритни обвинява родителите си и по-конкретно майка си, че са се възползвали от състоянието ѝ.

Снимка: Getty Images

Казваш ли им, че бяхте в къщата ми на плажа, докато на мен не ми позволяваха да получа ключовете за колата си?“, пита още Бритни в поста си. „И как трябваше да ходя на по три срещи на Анонимните алкохолици, когато всъщност мразя алкохол.

През 90-те години Бритни Спиърс се превърна в една от най-успешните млади певици на всички времена. Славата обаче се оказа твърде тежка за нея и комбинацията от развода ѝ и непрекъснатото медийно внимание я тласнаха към нервна криза.

В резултат от това, певицата беше поставена под попечителство от съда – тя загуби правото си да управлява значителното си богатство, както и да взема важни решения за живота и здравето си. Като попечител, съдът посочи бащата на певицата.

До 2019 г. решенията се взимаха от баща ѝ, но на него му се наложи да се оттегли за известно време по здравословни причини. Като временен настойник на негово място застана Джоди Монтгомъри, която е професионален настойник на хора под запрещение.

Снимка: Getty Images

Миналата година Бритни Спиърс поведе битка за свободата си и в крайна сметка баща ѝ беше отстранен като попечител, а певицата получи право да управлява живота си. Това ѝ даде възможност свободно да споделя как са се държали родителите ѝ с нея през този 13-годишен период.

Казваш ли на хората, че когато започна попечителството, със съпругата на Брайън ходихте да пиете вино по цяла нощ и си правехте глупави снимки, докато аз не можех да ходя никъде или да се срещам с гаджето си? Две седмици след попечителството публикува книга, в която разкри разбитото ми сърце от това, че Кевин взе децата.

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс и рапърът Кевин Федерлайн бяха женени от 2004 г. до 2007 г. Те имаха две деца, като първоначално правата над тях бяха поделени по равно, но след срива на Бритни, момчетата бяха поверени на баща им. Самата Бритни Спиърс трябваше да бъде под наблюдение всеки път, когато се среща с тях.

Шон и Джейдън, които в момента са тийнейджъри, стоят далеч от публичното пространство. Въпреки това през 2020 г. по-малкият от тях, Джейдън, публикува, а след това изтри пост, в който нарича дядо си „наистина голям задник“.

Снимка: instagram.com/blogpaulogermano

Ти злоупотреби с мен“, завършва Бритни Спиърс емоционалния пост към майка си. „Да, ще го заявя и не мога да повярвам, че продължаваш да играеш ролята на загрижена и любяща майка.

След като получи свободата си обратно, Бритни сключи брак с приятеля си Сам Асгари и започна да изгражда ново семейство. Тя дори забременя, но скоро след това изгуби бебето.