Какво е общото между Бритни Спиърс и Пепеляшка? И двете имат стъклена обувка. А каква е разликата? Приказката не описва бельото на бедното момиче, което се превръща в принцеса за една вечер, но можем да предположим, че не е имала диамантени прашки. За разлика от Бритни.

“Не се притеснявайте – под сакото си нося първите си диамантени прашки“, написа певицата към видео с кадри от пищната ѝ сватба. „Надявам се, че това не обижда никого.“

Бритни се омъжи за годеника си Сам Асгари миналата седмица. Двамата си казаха „Да“ на церемония с 60 гости, сред които Мадона, Парис Хилтън и Донатела Версаче (роклята на булката беше по неин дизайн).

Колкото до стъклената обувка, Бритни не танцува с такива (това би било много опасно), но имаше златна обувка с гравирана датата на сватбата. Това беше и препратката на Бритни към приказката за пепеляшка.

За разлика от героинята на популярната приказка, Бритни не е бедно момиче, което среща богат принц. В нейната история ролите са до известна степен разменени и съпругът ѝ Сам Асгари е този, който среща по-богата и по-възрастна жена.

Сватбата на Бритни Спиърс е едно от най-обсъжданите събития от шоубизнеса тази седмица и певицата неслучайно отбелязва, че за пръв път носи диамантени прашки. На нея ѝ предстоят много неща, които ще прави за пръв път от поне 13 години, тъй като след дълга съдебна битка, тя беше освободена от попечителството на баща си.

Още по темата: