Почитателите на Бритни Спиърс могат да си отдъхнат. Младият Сам Асгари, който от няколко дни е съпруг на певицата, не е с нея, за да ѝ отмъкне парите. По информация на сайта TMZ, потвърдена от „Пийпъл“, двамата са подписали предбрачен договор.

Целта на договора е да предпази значителното богатство на Бритни Спиърс в случай на развод. Сам Асгари няма да получи нищо от парите ѝ, спечелени преди брака.

Въпросът за договора се оказа много важен за феновете на Бритни, след като тя съобщи, че е сгодена през септември миналата година. Не всички коментари под съобщението за годежа бяха поздравления и някои потребители призоваха певицата да поиска договор. Призивите за предбрачен договор я ядосаха и тя затвори акаунта си в Инстаграм.

Бритни е значително по-богата от новия си съпруг. Тя е една от най-популярните певици от края на миналия и началото на този век, докато Сам Асгари е начинаещ актьор и фитнес инструктор, известен най-вече с това, че има връзка с Бритни.

Самият Асгари не се притесни от подозренията, че се опитва да прибере част от парите на Бритни.

„Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния ни договор“, написа той. „Разбира се, че ще подпишем железен договор, който да предпази джипа ми и колекцията ми от обувки в случай, че един ден тя ме зареже.“

Бритни Спиърс и Сам Асгари сключиха брак в четвъртък. Те се ожениха в шатра в дома на певицата, а на церемонията присъстваха звезди като Мадона, Селена Голес, Дрю Баримор и Парис Хилтън.

Тържеството беше леко помрачено, когато бившият съпруг на Бритни опита да нахлуе непоканен, но беше спрян от охраната и по-късно отведен от полицията.

Историята на Бритни развълнува целия свят и дори беше направен филм за нея: