Сам Асгари вече има още една причина да иска силно да му провърви в актьорската кариера. 28-годишният мъж съвсем наскоро се ожени за поп легендата Бритни Спиърс, но все още няма възможност да печели колкото съпругата си. Или дори наполовина колкото нея.

Бритни Спиърс беше една от най-големите музикални звезди през 90-те и до днес остава любимка на милиони. Певицата разполага с над 70 млн. долара, за чието съхранение доскоро отговаряше баща ѝ. От своя страна Сам Асгари разполага с около 2 млн. долара.

Разликата в богатството на двамата много притесняваше почитателите на Бритни, загрижени за бъдещето ѝ сега, когато вече не е под попечителство, но за тяхно успокоение двамата сключиха предбрачен договор, който лишава Сам от възможността да получи част от парите на съпругата си при развод.

 

Сам Асгари има ясна идея как би могъл да се доближи по богатство до Бритни – ако получи роля във филм на Марвъл. Той обаче не иска да играе злодей, за да избяга от стереотипите.

“Сам иска за играе положителен модел за подражание за младите персийски мъже, вместо злодей, както често ни представят във филмите“, споделя близък на начинаещия актьор, роден в Иран. „Той работи по уменията си за екранен бой и посещава курс за каскадьори.“

Засега бленуваната роля във филм за супергерой все още остава далеч, но Сам Асгари вече получи първата си роля в касов екшън – предстоящият „Горещ стол“ (Hot Seat), който ще излезе по-късно тази година.

Във филма Асгари си партнира с кинолегендата Мел Гибсън.

Още за семейството на Бритни и Сам: