В рамките на няколко седмици Бритни Спиърс преживя голяма радост, а след това огромна трагедия. Тя първо зарадва почитателите си с новината, че е бременна, а след това ги натъжи с информацията, че е загубила бебето. Тази седмица певицата сподели снимка, на която гушка съвсем малко дете.

Бритни, която вече е майка на две момчета, не е станала родител отново. Това е бебето на двойка, с която се е запознала и е прекарала много приятно време.

„Семейството се питаше кога ли ще си тръгна, но аз не си тръгнах“, пошегува се Бритни. „Играх пинг-понг с 4-годишното им момче. Не съм добра с имената, но неговото беше Хенри. Напомни ми за времето, когато моите синове бяха на тази възраст.“

Тя разказва, че е била много шокирана, когато е видяла бебето да яде пластилин. Оказало се е обаче, че това е специален пластилин, който става за ядене.

„Седях с това хубаво семейство и ядохме пластилин“, разказа тя. „Мислех си, че са от Европа, но се оказа, че са от Чикаго.“

Първият син на Бритни, Шон, се роди на 14 септември 2005 г., а вторият, Джейдън, на 12 септември 2006 г.

Снимка: Getty Images

Преди време Бритни Сподели, че е прекарвала много време да носи и да кърми бебетата, но не такава е историята, която сме чували от една от многото ѝ детегледачки. Според нея певицата е прекарвала не повече от 10 минути дневно с всяко от бебетата, а след това ги е оставяла на грижите на армията от бавачки.