Холивудската звезда Хилари Дъф помоли последователите си да уважават личния й живот, докато се готви да посрещне появата на бял свят на още едно бебе, пише "Пийпъл".

Актрисата, която в момента очаква четвъртото си бебе, сподели съобщение в Инстаграм профила си през уикенда.

„Здравейте приятели – казвам всичко това с най-добър тон (обещавам)... Вече не отговарям на коментари или персонални съобщения относно „кога ще се появи бебето“, написа 36-годишната Дъф.

Снимка: Getty Images

"Знам, че всички питат с чувство на любов, но повярвайте ми... Никой не го иска повече от мен!!! Бебетата идват, когато са готови да се появят. Опитвам се да бъда търпелива!", продължи тя. „Дните са дълги и дискомфортни. Обещавам, че ще ви уведомя.“

Снимка: Getty Images

Актрисата е майка на дъщерите Мей Джеймс (3) и Банкс Вайълет (5) със съпруга си Матю Кома (36), както и 12-годишния син Лука Круз от бившия й съпруг Майк Комри.

По-рано този месец Дъф се пошегува за термина си в Инстаграм, споделяйки снимка, на която показва, че се подлага на акупунктура.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Доста бавно минава седмицата тук. И деликатно се опитвам да намекна на бебето, че е време да излиза“, гласеше шеговитото съобщение на Дъф.

По-рано този месец Дъф сподели публикация в Инстаграм, включваща много снимки на нея и Кома.