Братя Аргирови продължават да радват своите фенове с красиви песни и много настроение от сцената. И докато гласовете им се носят от Античния театър в град Пловдив до Бургас, успяват и да се порадват на красиви места из България. 

Музикантите били особено впечатлени от красотите на Боженци. Селото се намира на 15 км от Габрово и е архитектурно-исторически резерват. В миналото хората в Боженци (предимно търговци) са били толкова богати, че в региона са казвали на кесията с пари – божанкалийка.

Самото име на селището идва от Божана - една от многото болярки, търсещи спасение от османлиите в пазвите на Балкана. 

"Много е красиво" - написаха музикантите към поредица от снимки, които споделиха от Боженци. 

До там стигат, след като минават през храм-паметник "Рождество Христово" в град Шипка, тракийската могила "Голямата Косматка" и връх Шипка. 

А заедно с плеяда от звезди на българската естрада преди това празнуват и сватба. Как празнуват музиканти? Както само подобни таланти могат - с много блестящи визии, усмивки и добро настроение. 

На празненството са присъствали звезди като Тони Димитрова, Глория, Георги Христов, Драгомир Драганов и Евгени Боянов. 

Снимка: facebook.com/bratyaargirovi

С тоалет в ярки цветове е била облечена певицата Кристина Димитрова - тъмносин потник и панталон от розов сатен с флорални елементи. Скоро певицата сподели снимки от своето лято и как прекарва топлите дни на плажа с внучето си.

Снимка: facebook.com/bratyaargirovi

Заедно с още куп други музикални звезди, сред които Мая Нешкова, Росица Кирилова, Силвия Кацарова Елвира Димитрова и др, братя Аргирови ще бъдат част от празника по повод първия рожден ден на Обич и песен.

Концертът е огласи зала 1 на НДК на 80 октомври.