Този петък и събота (25 и 26 октомври) зрителите отново ще се впуснат в „Бягство към победата“ заедно с участниците, претенденти за „скритото съкровище“, в следващите епизоди на шеметното състезателно риалити по bTV.

Напрегната динамика, физически и интелектуални изпитания и неочаквани обрати ни очакват в следващия етап от надпреварата, а кулминацията му ще бъде белязана от поредното отпадане на един от отборите.

Тази вечер (25 октомври) участниците ще стартират новия етап от живописния Цигов чарк.

Снимка: bTV Media Group

Първата задача ще ги отведе в първата столица на Източна Румелия, където ще трябва да покажат своята ерудиция и способност за бърза ориентация в една от най-големите библиотеки в страната.

Снимка: bTV Media Group

 

След това, в сърцето на града – на Античния Римски стадион, двойките ще се впуснат в гладиаторски битки, но не срещу своите опоненти, а помежду си.

Снимка: bTV Media Group

Адреналинът ще продължи да се покачва с пейнтбол сражения в гората над Асеновата крепост. Последното изпитание за деня ще изисква креативност, сръчност и търпение. Под зоркото и мнително око на водещия Краси Радков претедентите за „скритото съкровище“ ще трябва да изобретят печати от картофи. А в края на деня за пръв път Стаси ще съобщи на една от двойките, че е загубила всичките си виртуални животи и ще трябва претърпи сурово наказание.

В съботния епизод, който ще се излъчи по изключение от 22:30 ч., участниците ще се озоват в Националната астрономическа обсерватория. Знанията за Космоса ще се окажат решаващи за временното класиране на отборите.

Снимка: bTV Media Group

Веднага след това претендентите ще премерят сили в екстремно АТВ състезание в прохладните Родопи. Въпреки че там температурите ще паднат до 9 градуса, напрежението в играта ще продължи да расте.

Снимка: bTV Media Group

Последната задача за деня ще се проведе в грънчарското ателие на Етнографския комплекс, където отборите ще бъдат тествани за последен път преди елиминациите. Коя двойка ще чуе от Стаси, че е била гонга последна и опада от състезанието, предстои да разберем…

Снимка: bTV Media Group

Не пропускайте следващите два вълнуващи епизода на „Бягство към победата 2: Съкровището“ – този петък от 20:00 ч. и в събота от 22:30 ч. по bTV!

Снимка: bTV Media Group