През 1996 г. излиза филмът „Време да убиваш“, в който си партнират Сандра Бълок и Матю Макконъхи. На снимачната площадка между тях се ражда приятелство, което преминава в нещо повече.

Най-известната тайна двойка на 90-те

И двамата актьори стават популярни през 90-те години. Когато започват да излизат, се опитват да запазят връзката си в тайна, но таблоидите надушват, че между тях има нещо.

Снимка: Getty Images

В действителност Сандра и Матю никога не потвърждават връзката си, никога не съобщават колко далеч са стигнали отношенията им и не разкриват в кой момент и защо са се разделили.

Единственото потвърждение, което някой от двамата дава на слуховете, е през 2003 г., когато Сандра Бълок не отрича в интервю за „Космополитън“, че се е разделила с Матю Макоонъхи.

Защо не се получи между тях?

Тъй като не знаем нищо за връзката им, няма и как да знаем какво точно е предизвикала раздялата им. Но имаме достатъчно информация за всеки от тях по отделно, за да стигнем до заключение.

Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи е споделял, че не иска да излиза с колеги от Холивуд. Животът на филмовите звезди е пълен с пътувания и ангажименти, така че ако двама актьори са заедно, графиците им почти никога няма да съвпадат.

А в годините, когато са излизали, и двамата все ставаха все по-популярно и все по-натоварени. Ако трябва да се обзаложим на предположение за причината, точно на това бихме заложили парите си.

Какви са отношенията им днес?

Това, за което нямаме никакви причини да се съмняваме, е приятелството между двамата. Матю Макконъхи и Сандра Бълок успяват да го запазят вече почти 30 години.

Снимка: Getty Images

Между 2005 г. и 2010 г. Сандра беше омъжена, а от 2012 г. Матю е женен за бразилския модел Камила Алвес.

Снимка: Getty Images

Известно е, че Сандра Бълок е много добра приятелка не само с Матю Макконъхи, но и с настоящата му съпруга.

Още по темата: