През 2001 г. най-популярната двойка по това време слага край на брака си. Никол Кидман и Том Круз се развеждат, като важна причина за раздялата им е нетрадиционната религиозна принадлежност на сциентолога Том Круз. През 2006 г. популярната австралийска актриса сключи втори брак, този път с музиканта Кийт Ърбън. Връзката им продължава до днес. Малцина обаче знаят, че между тези две връзки, Никол имаше друг звезден приятел – музикантът Лени Кравиц.

Връзка, почти изцяло пазена в тайна

След като се разделя с Том Круз, Никол Кидман отсяда да живее при Лени и 13-годишната му дъщеря Зоуи. Момичето и по-възрастната жена стават добри приятелки, а отношенията на Никол с Лени се задълбочават.

Снимка: Getty Images

В един момент двамата започват връзка и дори обмислят да сключат брак. Остават си обаче само с годежа, защото по някое време се разделят.

Снимка: Getty Images

„Не исках връзка“, сподели за годежа тя през 2013 г., без да назовава името на Лени Кравиц. „Исках децата ми да са с мен и не желаех още един човек между нас. Тогава се сгодих за някого. Но не беше правилно. Не бях готова. И двамата не бяхме.“

Снимка: Getty Images

През 2005 г. Никол се запознава в музиканта Кийт Ърбън и през 2006 г. двамата се женят в Австралия.

Информацията за отношенията между Никол и Лени останаха тайна в продължение на повече от 10 години. На следващата страница може да разберете как в крайна сметка научихме всичко това >>>

Как научихме всичко това?

Докато Никол Кидман и Лени Кравиц са двойка, никой не подозира за връзката им. Едва години по-късно парченца информация започнаха да изплуват.

Снимка: Getty Images

През 2017 г. Никол Кидман и Зоуи Кравиц участваха заедно в успешния сериал „Големите малки лъжи“. В различни интервюта, докато говореха за колегите си във филма, те споделиха част от любопитната история.

„Не я бях виждала дълго време, преди да започнем работа по „Големите малки лъжи“, но имаше време, в което живеехме заедно“, сподели Зоуи за предаването „Ентъртейнмънт тунайт“. „Тогава бях на около 13. Тя ме водеше на кино и беше много мила с мен.“

Снимка: Getty Images

По-късно Никол Кидман също призна за този неизвестен досега период от живота си.

„Познавам Зоуи, защото бях сгодена за баща ѝ“, сподели тя пред „Vanity Fair“, но не разкри нищо повече от това, което вече знаехме.

Романтиката я няма, но приятелството остава

Въпреки че никога не са били семейство, Лени Кравиц и Никол Кидман продължават да са много добри приятели.

Снимка: Getty Images

Двамата продължават да се подкрепят и говорят само най-хубаво неща един за друг.

Още по темата: