Днес Мила Кунис и Аштън Къчър са една от любимите ни холивудски двойки. Двамата актьори демонстрират голяма любов и имат две деца заедно. От своя страна Маколи Кълкин също има щастлива връзка и преди около година се роди първото му дете. Някои хора обаче може би не помнят, че преди малко около 20 години Мила и Маколи имаха романтична връзка.

Запознанството

За връзката на Маколи и Мила се заговори около 2003 г. Младата актриса тъкмо е станала популярна, заради успеха на хитовия сериал „Шеметни години“. Маколи пък е един от най-известните актьори в света заради успеха на филма „Сам вкъщи“ повече от десетилетие по-рано.

Снимка: Getty Images

Всъщност по това време Маколи Kълкин тъкмо е финализирал развода си с актрисата Рейчъл Майнър. Двамата сключват брак едва 18-годишни през 1998 г. и се развеждат през 2002 г. Заради славата му, животът му постоянно е в светлината на прожекторите и по тази причина Маколи предпочита да държи връзките си в тайна, поне дългото е възможно.

Това дава свобода на слуховете и в един момент почитателите на Маколи и Мила са убедени, че им предстои сватба, така че се налага те да потвърдят връзката си, но да отхвърлят информацията, че са сгодени.

Снимка: Getty Images

Отношенията им обаче са подложени на изпитание заради славата на звездата от „Сам вкъщи“.

„Беше невъзможно да се разхождам с него по улицата – феновете постоянно крещяха като го видеха“, разказа тя няколко години след раздялата им. „Не знаеха как да реагират. Не беше като нормалните знаменитости. Феновете реагираха ненормално на него.“

Раздялата

В началото на 2011 г. Маколи и Мила съобщават, че се разделят. Както е прието за такова съобщение, пишат, че раздялата им е била по взаимно съгласие и продължават да са много добри приятели.

Трябва да минат повече от 5 години, за да може Мила Кунис да признае, че отношенията им не са толкова приятелски, колкото са опитали да ги изкарат, че раздалата им е била ужасна и че за нея е виновна единствено тя.

Снимка: Getty Images

„В 20-те си години бях задник и първа ще си го призная“, заяви тя в интервю с водещия Хауърд Стърн. „Това, което направих беше много лошо и начинът, по които го направих, също беше лош.“

Тя не уточни какво има предвид, така че и до днес не знаем какво точно се е объркало между тях и защо Мила Кунис се обвинява за раздялата си с Маколи, когото описва като един от най-интелигентните хора, които е срещала. Но проблемът очевидно не е напълно решен.

„Сега не сме толкова близки, колкото ни се иска“, сподели още тя. „Има твърде много неща, които ни пречат да загърбим миналото.“

Днес и двамата са щастливи по отделно

Снимка: Getty Images

През 2012 г. Мила Кунис намери нова любов и то на работното си място. Актрисата започна да излиза с екранния си партньор от „Шеметни години“ Аштън Къчър. През 2014 г. и 2015 г. се родиха и децата им Уайът и Димитрий, а през 2017 г. двамата сключиха брак.

Снимка: Getty Images

Маколи Кълкин пък се събра през 2017 г. със звездата на Дисни Бренда Сонг. През април миналата година двамата станаха родители на момченце, което нарекоха Дакота.