Звездата от хита „Сам вкъщи“ и приятелката му Бренда Сонг са посрещнали първия си син на 5 април, но са запазили тайната за раждането досега.

Новината беше потвърдена за развлекателния сайт E! News от представител на актьора. Името на детето е Дакота Сонг Кълкин и е кръстено на покойната сестра на Маколи, която беше блъсната от кола и почина през 2008 г.

Бренда Сонг
Снимка: Getty Images

За връзката на Маколи и Бренда Сонг знаем от 2017 г. Те се опитват да държат отношенията си далеч от очите на феновете, но през 2020 г. съобщиха, че правят опити да имат бебе.

Миналата година филмът „Сам вкъщи“ стана на 30 години, а самият Маколи Кълкин - на 40. Той се прочу още съвсем малък и през 90-те години на миналия век беше най-успешното дете актьор и един от най-високоплатените актьори в Холивуд.

Кадър от филма "Сам вкъщи"
Снимка: imdb.com

Маколи Кълкин има един неуспешен брак зад гърба си. Той се жени за актрисата Рейчъл Майнър, когато и двамата са на 18 години, но бракът им се разпада четири години по-късно.

Снимка: Getty Images

През 2000 г. Маколи Кълкин губи сестра си Дженифър, която умира от свръхдоза наркотици. Той губи 8 години по-късно и сестра си Дакота, която е блъсната от кола. И двете жени са на по 29 години, когато умират.