Девет месеца, след като станаха родители, звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин и приятелката му Бренда Сонг обявиха, че са сгодени. Новината са предстоящата им сватба беше съобщена от списание „Пийпъл“.

Маколи и Бренда бяха забелязани заедно за пръв път през 2017 г. И двамата са много популярни – Маколи заради хита от 1990 г. и Бренда заради участието си в продукции на „Дисни“, но се опитват да държат личния си живот далеч от публичното внимание.

Според източници на „Пийпъл“, двамата са заживели заедно веднага след като са станали родители на малката Дакота и сега са решили, че годежът е следващата логична стъпка в отношенията им.

След огромния успех на „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин стана най-печелившото дете актьор в Холивуд, но доста бързо славата му загасна и днес актьорът се появява само в епизодични роли в телевизионни продукции, но това не го притеснява.

„Той знае кой е и е 100% доволен от това“, каза преди време Бренда Сонг за бъдещия си съпруг. „За мен това е невероятно секси качество.“