Бен Афлек и Дженифър Лопес планират да организират мащабно тържество по случай сватбата си, твърди Page Six, позовавайки се на проверени източници. За тази цел те се обърнаха към известния организатор на луксозни събития Колин Коуи.

Той е домакин на пищни екстравагантни партита за топ звезди, включително за Опра Уинфри, Ким Кардашян, Никол Кидман и много други. Неговият екип обещава на клиентите си да организира "кралска сватба с епични размери" или "изискана и изискана сватба в задния двор" по тяхно желание.

Цената на услугите в този случай може да варира от 25 хил. до 25 млн. долара. Едино от вътрешните лица потвърди, че мястото на празника ще бъде имението на Афлек в Райзбъро, щата Джорджия. Площта на имението е около 352 000 кв м.

Друг източник по-рано разкри, че сватбата е планирана да продължи няколко дни и ще включва парти на живописния остров Сейнт Симонс, известен със своите плажове и курорти.

Снимка: Getty Images

Списъкът с гости включва по-малкия брат на младоженеца Кейси Афлек, неговия приятел и колега Мат Деймън, комика Джими Кимел и актрисата Дреа Де Матео, която участваше с Дженифър Лопес в Shades of Blue.

Припомняме, че в средата на юли Афлек и Лопес вече вдигнаха малка сватба в Лас Вегас. 

Бен и Дженифър се запознават през 2001 г. и скоро започват да се срещат. Те дори успяха да се сгодят, но в крайна сметка сватбата беше отменена и скоро звездите се разделиха напълно. Впоследствие Афлек прекарва 13 години женен за Дженифър Гарнър, от която има две дъщери и син, а Лопес е омъжена за Марк Антъни, от когото има две общи деца.

17 години след развалянето на годежа Лопес и Афлек подновиха връзката си, а през пролетта на 2022 г. Бен отново предложи брак на любимата си, пише още БГНЕС.