Източници разкриват пред Page Six, че Бен Афлек е недоволен от медения месец с Дженифър Лопес в Париж, където отидоха след сватбата, тъй като двойката страдала от обсебващото внимание на папараците.

„Бен беше ужасен в Париж. Папараците излязоха на съвсем ново ниво. Той дори се чувстваше като принцеса Даяна”, казва приятел на двойката.

Източникът на изданието отбеляза, че макар Афлек да е свикнал със светкавиците на камерите, този път му е било трудно да запази спокойствие. Самата Лопес реагирала по-уравновесено на постоянното внимание на уличните фотографи.

„Джен изглежда е направена от стомана и го приема спокойно, но Бен все още е ядосан”, констатира източникът.

Снимка: Getty Images

Не за първи път папараците се превръщат в проблем за двойката. Така през 2002 г. те дори отложиха сватбата поради повишеното внимание към тях, а след това напълно я отмениха.

Освен това, според Дженифър Лопес, последвалата раздяла е била причинена не на последно място и от натрапчивото внимание към връзката им, пише още БГНЕС.

Въпреки това миналата година двойката възобнови връзката си, а през пролетта стана известно за годежа им. Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха наскоро в Лас Вегас. Освен това, според лица от обкръжението й, двойката планира да организира празник по случай сватбата, но не е известно кога той ще се състои. 

Вижте повече за Бен Афлек и Дженифър Лопес във видеото по-долу: