Българка ли е причината за раздялата на една от най-известните двойки в испанския футбол? Това се питат на Иберийския полуостров, след като бе разкрита връзката между легендарния вратар Икер Касияс и популярната родна "Инстаграм" инфлуенсърка Надя Александрова.

В Испания смятат, че именно красивата българка е основната причина за развода на Касияс със спортната журналистка Сара Карбонеро.

29-годишната Александрова има връзка с бившия страж на "Реал" Мадрид още от 2019 г., обявиха в предаването "Салваме" по телевизия "Телесинко". За авантюрата научили от бившия приятел на българката, работеща в автомобилния бизнес.

От предаването се свързаха с Александрова в ефир и тя призна за връзката си с Касияс, но отрече той да се е развел заради нея: "Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната. "Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им!"

Касияс и Карбонеро обявиха, че се разделят в средата на март. Тогава те публикуваха еднакви снимки и текст, с които да известят, че животите им продължават по различни пътища, но двамата остават приятели и ще продължат заедно да се грижат за двете си деца.

Вижте повече във видеото в сайта на bTV Новините.