Калоян Димитров - Балан, известен от участието си в трети сезон на „Фермата“, ще става татко за втори път. Жената до него Надежда Росенова е бременна с второто им дете. 32-годишният музикант и ифлуенсър сподели емоционално видео, в което 3-годишният му син Матей и той целуват и се радват на бременното коремче на бъдещата майка.


„Чакаме си бебе номер 2. Защото това е смисълът на живота!“, написа бившият участник във „Фермата“ към клипа.


Под публикацията в Инстаграм заваляха поздравления, включително от Александра Богданска и Мари Константин, която съвсем скоро стана майка за първи път. А Атанасия Бачорски, която също в момента е в очакване на бебе, написа „Нещо да не сме се наговорили?“


Калоян и Надежда са заедно от 5 години. Запознават се в интернет и Балан решава да отиде до Варна, за да се видят. След което я взема в София, за да живеят заедно.

„Тя е много лъчезарна. С Надя сме от една черга и от един край. Тя от Разград, аз от Попово. Нормални семейства“, споделя Калоян Димитров в интервю за bTV.

Снимка: Instagram
 



Двамата се сгодиха през април 2021 година. Синът им Матей, който скоро ще става батко, навърши 3 години в края на септември.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK