“Всяка секунда до теб ме разтапя,
събличаме всичко от себе си,
потъвам бавно в ръцете ти!
Щом се докоснем отиваме в безкрай”

Чаровната певица Веси Бонева съблича дрехите в най-горещия месец на лятото и ни приканва да направим същото. Разбира се, става въпрос за новата й песен „Голо тяло”, която със сигурност ще нажежи страстите. И видеото към нея потвърждава това.

Премиерата на новата й песен е доказателство, че младата изпълнителка  доста успешно лавира между работата и отглеждането на детето си. В края на септември миналата година тя и съпругът й Явор Велчев – Яви, който е и един от авторите на текста на настоящата й песен, станаха родители на прекрасния малък Дариел.

Музиката и аранжиментът на парчето са на Светлин Къслев. Текстът е на Ана Топалова и Явор Велчев, а английският му вариант - на самата Веси Бонева. Видеото е снимано в замъка „Влюбен във вятъра” - известният, прелюбопитен и красив замък в Равадиново. 

Мястото на снимките е прекрасно, но времето крие изненади, а понякога показва и характера си. В началото на заснемането на клипа слънцето е щедро, но в един момент облаците се събират и започва да вали. Цялото разписание на снимките се променя. Налага се екипът да чака два часа, докато дъждът спре. Снимките на клипа отнемат 12 часа, но резултатът си заслужава.

За визията на певицата се е погрижил един от най-добрите стилисти у нас - Стоян Стоянски, работил със световни имена в модния бизнес. Веси Бонева сменя няколко божествени прозрачни тоалета, които си кореспондират идеално с екстериора.

Много тюл и ярки цветове, прозрачни материи и секси кройки се сменят със секси боди за някои от сцените. Героинята в клипа убеждава своята любов да съблече дрехите си, да даде своето голо тяло и заедно да се потопят в магията на чувствеността.