Тази неделя (26.05) от 20:00 ч. по bTV предстои грандиозният финал на „Съни бийч“, в който ще стане ясно, че понякога човек трябва да удари дъното, за да се изстреля нагоре.

Подарък от съдбата ще промени коренно живота на Младен (Иво Аръков) и Дарина (Лидия Инджова). Гомес (Бойко Кръстанов) ще открие своето място в света, а Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров) най-после ще изяснят отношенията си.

Епизодът ще започне с признанието на Гомес, че хотелът ще бъде продаден и изход от тази ситуация - няма. Малко по малко героите ще започнат да свикват със загубата не само на работното си място, но и на приятелството и мечтите си.

Грубостта на Дарина към Калин (Любомир Ковачев) ще озлоби арабския зет, който е подготвил за медиите сериозен компромат срещу нея. След като разбере за удара срещу съпругата си, Младен (Иво Аръков) няма да остане безучастен и с помощта на Жоро (Даниел Пеев - Дънди), Райна, Севда и най-вече Димитър (Георги Кадурин) и Ростислав (Владислав Карамфилов - Въргала), ще реши да отвърне на удара.

Щастливи от своята малка победа, героите ще си отдъхнат, но реалността бързо ще ги застигне, когато в хотела пристигне Арабина.

Ще има ли хотелът нов собственик и какво ще се случи с героите на най-любимата романтична комедия на българските зрители, ще стане ясно във финалния епизод тази неделя.

Не пропускайте финала на „Съни бийч“ 3 тази неделя (26 май) от 20:00 ч.