Място за музика, смях и качествено забавление винаги има. Дори корабът, в който се возим да изпитва "леки затруднения". Е, дори тези затруднения да са малко по-сериозни. Дори корабът ни да се нарича "Титаник" и току-що да е имал фатална близка среща с разрушителен айсберг и вече се е отправил към дъното на океана. 

Ситуацията може и да е безнадеждна, но това не пречи на Милица Гладнишка, Михаил Йосифов (тромпет), Атанас Попов (барабани) и Борис Таслев (контрабас) да ни покажат, че и в условия на стрес смехът, джазът, чувството за хумор, достойноството и усмивките винаги надделяват и над най-сериозни предизвикателства пред нас. 

"Титанично" е не е обикновено стендъп събитие, не е просто концерт, не е типичен театрален спектакъл. "Титанично" е всичко и по много. С него ще проследите последните мигове на музикантите на борда на "Титаник", които обръщат гръб на паниката, страха и инстинктите си, за да прегърнат това, което най-силно обичат, и на което са посветили живота си – музиката! "Титанично" е феерична картина на красотата в живота. 

На 15 юни от 21:00 ч. в парк-театър "Борисова градина" няма да потъват кораби, нито да има сблъсъци с айсберги. А напротив – "Титанично" е пътешествие в света на забавлението и смеха, среща с вълшебни музикални изпълнения, пълно отдаване на изкуството.

Повече за събитието и как да му се насладите може да научите тук.