Без никакво съмнение най-трогателният участник, не само със своята история, но и със своя глас в епизод 3 на „Гласът на България“, е Сандра Цветанова. 19-годишното момиче беше в публиката на шоуто с баба си, която не очакваше, че внучката й ще бъде следващият участник на сцената.

През сълзи Сандра сподели на зрителите историята на своя живот – отгледана е от баба си, след като майка я изоставя още като бебе, а с баща си не успява да установи стабилна връзка. Човекът, който мотивира младата дама да се занимава с музика, отново е баба й. Момичето й е изключително благодарно, защото се налага жената да търпи всички лишения, за да може Сандра да се премести от Перник в София и да учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков“.

 

„Никога няма да забравя какво е направила за мен. Баба ми безрезервно вярва в моя талант. Тя е моят мотиватор да се развивам. Тук съм, за да направя моята баба най-гордата баба на света“, сподели още Сандра.

Докато вървеше видеовизитката на Сандра, баба й с голяма доза вълнение и изненада едва сдържаше сълзите си в редовете на публиката.

19-годишното момиче изпълни песента „You Are the Reason“ на сцената на „Гласът на България“ и още с първите секунди успя да обърне столовете на Иван Лечен и Дара. На припева на парчето Любо Киров и Дара също заявиха желанието си Сандра да стане част от отборите им. „Не предполагах, че и четиримата ще се обърнете“, коментира момичето.

Галена пожела Сандра да изпълни нещо народно, тъй като това е профилът, който е изучавала в музикалното училище. Момичето представи акапелно „Притури са планината“ и заслужи бурните овации на пубиката.

„Сигурна съм, че ти предстои блестяща кариера. Пееш толкова добре народно, колкото и друг стил музика. Беше готова да изкъртиш тавана!“, коментира Галена.

И четиримата треньори похвалиха младата певица, а след това влязоха в битка за нейното решение към кой отбор да се присъедини. Дара опита да я спечели с твърдението „Ще ти помагам по пътя да бъдеш най-добрата версия на себе си!“, а Иван Лечев определи момичето като „истински диамант“ и добави, че за такива винаги има място в неговия отбор.

Сандра обаче избра отборът на Галена, а тя от своя страна сподели: „Много чисто изпълнение и нейният глас напълни залата. Беше през цялото време много усмихната и заслужава да успява на сцената, заслужава да успява в живота, защото такива хора като нея трябва да успяват!“.

След като Сандра слезе от сцената, баба й сподели: „Да се яви на „Гласът на България“ – това беше и нейната мечта, и моята мечта. Много се радвам и много я обичам. Тя ми е на сърцето и толкова труд съм дала. Искам да бъде щастлива и да има много късмет, защото много трудности е видяла в живота“.

Не пропускайте епизодите на „Гласът на България“ всяка неделя от 20 часа по bTV. Още изпълнения от сезон 8, както и специалните епизоди зад кадър с водещ Александра Петканова, можете да гледате в официалния YouTube канал на предаването.