Нина Добрев ни кани на пътешествие във времето с екранизацията на романа „Redeeming Love“ от Франсийн Ривърс. Във филма Добрев ще играе самотна майка, която трябва да проституира, за да отгледа малката си дъщеря. Актрисата сподели снимки от филма.

„Както виждате, взех много насериозно снимането на тази сериозна драма“, написа тя. „Благодаря на Ди Джей Карузо (режисьорът), че ме покани на това пътешествие. Беше страхотно да пътувам назад във времето и да съм малка, но важна част от тази красива история по бестселъра на Франсийн Ривърс.“

Нина Добрев изпълнява ролята на майката на главната героиня. Тя участва само в началото на историята, когато Сара е още малка, затова на някои от снимките е с красивата млада актриса Ливи Бърч.

Снимка: https://www.instagram.com/nina/

През по-голямата част от филма Сара е вече възрастна и ролята ѝ се изпълнява от 23-годишната Абигейл Коуен.

„Redeeming Love“ се снимаше в ЮАР през 2020 г. Премиерата му по кината в Северна Америка беше в петък, но отзивите на критиците са предимно негативни.

Нина Добрев няма много успешни роли от 2015 г. насам, но остава много популярна, заради участието си в сериала „Дневниците на вампира“. Красивата канадска актриса с български корени изпълняваше главната роля в романтичния фентъзи сериал и продължава да има тълпи поклонници.