Лана Дел Рей представи деветия си студиен албум Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd. С този проект от 16 песни певицата се стреми да ракаже за сърцевината на живота си: семейството, любовта, изкуството и мъдростта.

Ко-продуцирана от Лана, заедно с Mike Hermosa, Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes и Benji, колекцията Ocean Blvd има впечатляващи колаборации. Дел Рей се събира отново с бившия си дуетен партньор Father John Misty, с Bleachers, известен още като дългогодишния ѝ продуцент, Jack Antonoff, и единствения по рода си музикант Jon Batiste, който взима участие във фокус трака "Candy Necklace". 

Една от основните теми в Ocean Blvd е приемането на несъвършенствата на нейния личен свят. Чрез семейната си история, провалените връзки и противоречивото си желание да бъде едновременно забелязана и потайна, Дел Рей се вглежда по-отблизо в себе си и същността си. Колекцията започва с вече издадената песен "The Grants" - размишление за загубата и скръбта, което тя представя с помощта на Melodye Perry, Pattie Howard и Shikena Jones. 

Песните "A&W" (обявена за "Най-доброто ново парче" от Pitchfork) и "Fingertips" описват двете страни на живота на изпълнителката. В "A&W" тя пише от гледната точка на другата жена, позната фигура в нейната дискография - понякога олицетворение на самотата, а тук - символ на гнева. С "Fingertips" Lana навлиза в темата за майчинството и търси опора от семейството си - любимият ѝ баща, брат ѝ Charlie и сестра ѝ Caroline. Под повърхността на парчето се усеща разбитото сърце на певицата, което се възстановява в заглавието "Sweet". 

Дел Рей също поглежда и към музикалното си минало. В песни като "Candy Necklace" се долавя стила и усещането на дебюта ѝ Born to Die от 2012 г. и Ultraviolence, които ясно показаха, че нейният музикален път е различен от всички останали. В звуково отношение Ocean Blvd е поп от 70-те години и по-съвременна продукция на рап и денс музика, която само Del Rey може да направи. 

Албумът е с по-семпло звучене в сравнение с голяма част от творчеството ѝ като в повечето песни се разчита предимно на пианото. Музикантите Jon Batiste и Riopy демонстрират изключителния си талант, докато Del Rey може да се похвали с едни от най-добрите авторски песни в кариерата си. 

Деветият студиен албум на Лана Дел Рей, Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group.