"Отчаяната съпруга" Ева Лонгория влиза в нов сериал – 48-годишната актриса ще участва заедно със Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин в комедийно-мистериозния сериал "Only Murders in the Building".

Според "Дедлайн" Ева Лонгория, станала световноизвестна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", е получила постоянна роля в четвъртия сезон на сериала.

Снимка: Getty Images

Подробностите за сюжета на сериала и за героинята на Ева остават строго пазена тайна. Източник обаче е потвърждава пред изданието, че героинята на Лонгория ще бъде неразделна част от обратите в разследването.

Холивудската звезда е била наета малко след като Моли Шанън се присъедини към актьорския състав на сериала.

59-годишната актриса ще изиграе ролята на бизнесдама от Лос Анджелис, която е въвлечена в света на разследването в Ню Йорк.

"Only Murders in the Building" се радва на голям успех от премиерата на сериала през 2021 г., но Мартин Шорт по-рано призна, че е имал известни съмнения относно работата със Селена Гомес.

"В първия ден, в който снимахме, никога не бях срещал Селена. Заради пандемията се бяхме снимали само в Zoomed. Карах към студиото и си помислих: "Чудя се каква ли може да е Селена? Искам да кажа, че тя би могла да бъде кошмарна като поп принцеса. Веднага - от първата секунда, в която започнахме, до шегите в гримьорната - тя ми се стори като че ли, приказна", каза 73-годишният актьор заяви пред "Пийпъл".

Мартин също така разкри, че се възхищава на професионалното отношение на Селена към работата.