От началото на тази седмица зрителите на bTV отново ще имат възможност да гледат завладяващи екшън сериали в праймтайм. Хитовете „Смъртоносно оръжие“ и „Под наблюдение“ се завръщат с горещи епизоди, изпълнени с още повече динамика и спиращи дъха сцени.

Класическото полицейско дуо – Ригс и Мъртоу – ще продължи да се изправя пред критични ситуации във втория сезон на „Смъртоносно оръжие“ („Lethal Weapon“). Епизодите тръгват на 21 май (вторник) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:00 ч. Екшън комедията комбинира приятелски отношения, хумор и множество разтърсващи престъпления.

Роджър Мъртоу (Деймън Уейънс) има всичко, за което да живее, а Мартин Ригс (Клейн Крауфорд) няма какво да губи. В последния епизод от първи сезон Ригс направи шокиращи разкрития, свързани с наркокартела, който смята, че е замесен в смъртта на неговата съпруга.

Отчаяното му желание да отговори на множеството въпроси, изникнали в главата му, изправя Мъртоу пред решението дали да избере партньора или семейството си. Пред двамата полицаи се появяват множество перипетии и случаи, които трябва да бъдат разплетени. Ригс обаче попада в клопката на собственото си минало, а Мъртоу всячески опитва да го отърве от демоните, които го преследват.

От 20 май (понеделник) продължава и хитовата поредица „Под наблюдение“ („Person of Interest“), като нейните епизоди ще вървят в делничните вечери от 22:30 ч. Криминалната драма проследява премеждията на екип, борещ се с тежки престъпления още преди те да са се случили в действителността. Това става с помощта на гениален софтуер – „Машината”, разработен от милиардера Харолд Финч. В тази роля влиза Майкъл Емерсън, получил награда „Еми” и номинация „Златен глобус” за ролята си на Бенджамин Лайнус в сериала „Изгубени”. Негов екранен партньор е Джим Кавийзъл, чийто герой е бившият агент на ЦРУ Джон Рийз. Шпионските му умения и манията на Финч по високите технологии се оказват перфектната комбинация в борбата с престъпността.

Не пропускайте хитовите американски сериали „Смъртоносно оръжие“ и „Под наблюдение“ в ефира на bTV!